Myymälä jalokivikylässä.


Korumyymälämme Lappeenrannassa Ylämaan jalokivikylässä on paras paikka löytää tuotteistamme laaja valikoima. Pidämme myynnissä myös yhteistyökumppanimme Suomen Rahapaja Oy:n tuotteita joiden valmistuksessa olemme mukana.
Ylämaan jalokivikylä sijaitsee Lappeenranta - Vaalimaa tien varrella noin 35 km Lappeenrannasta. Alueella järjestetään vuosittain kansainväliset jalokivimessut ja voidaan sanoa jalokivikylän olevan kivi ihmisten kesäinen kokoontumispaikka. Jalokivikylässä on lisäksi Jalokivimuseo johon on vuosien saatossa kerätty edustava kokoelma jalokiviä.

Jalokivikylästä voit aloittaa Ylämaan jalokivikierroksen. Tämä jalokivikierroksemme vie sinut tutustumaan jalokivien lähteille.


Aidosti Ylämaalta !Osa myymälämme koruista on uniikkikappaleita ja yksilöllisiä kokeilumalleja, joita ei ole saatavana muualta. Voit ostaa itsellesi tai lahjaksi korun jota ei ole toista kappaletta. Yksilöllisyys on mukana kaikissa tuotteissamme, onhan kivi luonnonmateriaali eikä kahta samanlaista ole. Kaikki korumme ovat aina omaa suunnittelua ja valmistusta, niin kivi- kuin jalometallityön osalta.

Turvatekniikan keskus on myöntänyt Ylämaalle oman jalometalli paikkakuntaleiman. Leimaa voi käyttää ainoastaan Ylämaalla valmistetuissa koruissa. Korumme ovat aidosti omaa ylämaalaista käsityötä omasta pajastamme, joten koruistamme myös löydät tämän leiman.
Jalometallileimoista! >>

Myymälämme on kesäaikana avoinna päivisin. Talviaikana sopimuksen mukaan.
Klikkaamalla "kartta" näet sijaintimme kartalla.


Puh: 045 6394156
E-mail shop@kiviseppa.fi

Tervetuloa!